ENGLISH:
This website uses only cookies that are necessary for the website to function properly.

DANSK:
Dette websites anvender kun nødvendige cookies.

Niels Borring Art er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du køber kunst hos Niels Borring eller bruger websitet nielsborringart.dk

Niels Borring Art tilstræber, at du føler dig tryg ved behandlingen af dine personoplysninger.

Niels Borring Art behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger deles alene med webmaster Jørgen Poulsen, der er databehandler.

  1. Niels Borring Art indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde: Når du tilmelder dig maillisten om udstillinger eller af hensyn til indberetning af indkomst til Skat, når du køber kunst.
  2. Niels Borring Art videregiver ikke dine personoplysninger til andre.
  3. Niels Borring Art har såvel tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
  4. Niels Borring Art indsamler statistik om brugen af hjemmesiden nielsborringart.dk ved hjælp af Google Analytics. De indsamlede oplysninger behandles i anonymiseret form og udelukkende til at forbedre hjemmesiden.
  5. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Niels Borring Art har om dig, kan du rette henvendelse til Niels Borring, niels@nielsborringart.dk eller telefon 20640982.
  6. Dine personoplysninger gemmes kun, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om.
  7. Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig: Niels Borring, niels@nielsborringart.dk eller telefon 20640982

Databehandler:
Niels Borring
borringniels@gmail.com
Telefon: 22670672